PRZYSTAWKI
PRZYSTAWKI

-
Kalmar w tempurze ze szpinakiem na maśle czosnkowym
6szt. -
Warzywa w tempurze
9 szt. -
3 kulki ryżu
3szt. -
Nowość Szef kuchni poleca
tatar z łososia z chipsami gyoza
Tatar 150g z chipsami gyoza -
pierożki gyoza z warzywami
5szt. -
Kurczak w panko
100g. -
słatka gomawakama
-
BAO z tofu
Delikatne bułeczki BAO z tofu z sosem słodkim chili -
Tofu w tempurze
Tofu w tempurze 150g z sosem słodko-pikantnym
ZUPY
ZUPY

TRADYCYJNE ZUPY JAPOŃSKIE
DANIA GŁÓWNE
DANIA GŁÓWNE
Super Pan Da MAKI
Super Pan Da MAKI
-
Szef kuchni poleca
PANDAROLL 8 szt. krewetka miodowa, kanpyo, gruszka, serek, sriracha, migdaly
sałatka surimi, kawior -
XXL KREWETKA 10 szt. Krewetka w tempurze, łosoś, ogórek, oshinko, serek, kawior
łosoś grillowany, ogórek, por, serek, słonecznik -
XXL ŁOSOŚ 10 szt. Łosoś grillowany, ogórek, por, słonecznik
-
XXL 10 szt. łosoś, tuńczyk, oshinko, majonez, tobiko
-
kompozycja wlasna URAMAK 8szt
Fantazja Sushimastera -
kompozycja wlasna FUTOMAK 6szt
Fantazja Sushimastera
ROLKI MIESIĄCA
ROLKI MIESIĄCA
-
Uramak z bananem w tempurze
Banan w tempurze, serek, shitake, sos śliwkowy
Ura maki 8 szt.
Ura maki 8 szt.

Uramaki są to rolki zawijane odwrotnie, czyli z ryżem na zewnątrz i glonami nori wewnątrz. Zewnętrzna warstwa ryżu często posypana jest sezamem.
-
Uramaki 1
łosoś, awokado, serek, sezam -
Uramaki 2
halibut, tamago, ogórek, oshinko -
Szef kuchni poleca
Uramaki 3
tuńczyk, mango, majonez, sriracha, migdały -
Uramaki 4
surimi, awokado, serek, kawior -
Uramaki 7
Kalmar w tempurze, kanpyo, oshinko,majonez -
Szef kuchni poleca
Uramaki 8
Kurczak w panko, mango, kiełki, majonez -
Szef kuchni poleca
Uramaki 9
krewetka gotowana, łosoś grillowany, ogórek, serek, por -
Uramaki 10
kalmar w tempurze, oshinko, szpinak na maśle czosnkowym, majonez, sriracha -
Uramaki 11
warzywa sezonowe w tempurze, majonez, sezam -
Szef kuchni poleca
Uramaki 12
Szparagi w tempurze, kanpyo, majonez
Futo maki 6 szt.
Futo maki 6 szt.

Futomaki są to grube rolki z minimum czterema składnikami – od ryb i owoców morza po świeże warzywa, które zawinięte są w nori.
-
Szef kuchni poleca
Futo maki 2
łosoś, awokado, serek, -
Nowość
Futo maki 10
dorada w tempurze, mango, majonez sriracha, sezam -
Futo maki 12
Tofu, kanpyo, oshinko, majonez
Hoso maki 6 szt.
Hoso maki 6 szt.
Hosomaki są to cienkie rolki z niewielką ilością ryżu i dodatkiem tylko jednego składnika. Najczęściej są to różnego rodzaju ryby bądź warzywa.
Nigiri 2 szt.
Nigiri 2 szt.

Nigiri to uformowany, owalny kawałek ryżu z odrobiną wasabi, na wierzchu którego znajduje się np. surowa ryba, omlet japoński lub awokado
Gunkan maki 2 szt.
Gunkan maki 2 szt.
Gunkan to odmiana nigiri, rodzaj „łódeczki” z ryżu, owiniętego najczęściej nori, wypełnionej rozmaitym farszem, np.: rybią ikrą czy posiekanymi rybami.
-
Gunkan maki - sałatka surimi
-
Gunkan maki - tatar z łososia
Gunkan to odmiana nigiri, rodzaj „łódeczki” z ryżu, owiniętego najczęściej nori, wypełnionej rozmaitym farszem, np.: rybią ikrą czy posiekanymi rybami. -
Gunkan maki - sałatka z krewetek
-
Gunkan maki - kawior z latającej ryby
Zestawy
Zestawy
-
Zestaw 1 - 14szt. Dla 1 osoby
F. łosoś, awokado, serek, słonecznik
H. halibut
N. krewetka gotowana -
Nowość
Zestaw 2 - 20szt. Dla 1-2 osób
U. kalmar w tempurze, kanpyo, oshinko, majonez
F. halibut, ogórek, oshinko, majonez, sriracha
F. łosoś, ogórek, majonez, słonecznik -
Szef kuchni poleca
Zestaw 7 - 52 szt. Dla 5-6 osób
U. surimi, ogórek, serek, tobiko
U. krewetka w tempurze, fukujinzuke
F. łosoś, awokado, serek, pestki dyni
F. tuńczyk, kanpyo, serek, kawior
F. dorada w tempurze, mango, majonez, sriracha
F. sałatka surimi w płatku sojowym
H. węgorz pieczony
N. krewetka gotowana
N. łosoś
G. tatar z łososia -
Zestaw 8 - fantazja Sushimastera
Strefa wegetariańska
Strefa wegetariańska
-
Wege Futomaki tofu 6szt.
grillowane tofu, ogórek, kanpyo, oshinko, sos mango -
Szef kuchni poleca
Wege Uramaki warzywa w tempurze 8szt.
warzywa sezonowe w tempurze, sezam, majonez -
Nowość
Wege Uramaki szparagi 8szt.
szparagi w tempurze, kanpyo, majonez, sezam -
Wege Hosomak 6szt.
wege -
Tofu w tempurze
Tofu w tempurze 150g z sosem słodko-pikantnym
SASHIMI
SASHIMI
Sashimi nazywane jest sushi bez ryżu. Są to kawałki surowej ryby z różnymi dodatkami, najczęściej z surowymi warzywami i sosem sojowym.
Do wyboru łosoś/ tuńczyk/ dorada/ halibut/ węgorz/ krewetka
Do wyboru łosoś/ tuńczyk/ dorada/ halibut/ węgorz/ krewetka
-
SASHIMI 1 rodzaj ryby 5szt.
-
SASHIMI 3 rodzaje ryby 15szt.
-
SASHIMI 4 rodzaje ryb 20szt.
DODATKI
DODATKI
Imbir
-
Sos Teriyaki
-
Sos Spicy mayo
-
Sos mango
-
Sos śliwkowy
-
Sos słodko- pikantny
Napoje
Napoje

Cappy multiwitamina
Piwo
Piwo
WALENTYNKI
WALENTYNKI
-
zestaw 1 38szt.
U. KREWETKA W TEMPURZE, KANPYO, OGÓREK MAJONEZ, SEZAM, TERIYAKI
F. ŁOSOS, SEREK, AWOKADO
F. TUŃCZYK KANPYO, SEREK, KAWIOR
F. KREWETKA GOTOWANA, SAŁATA, KANPYO, OGÓREK, AWOKADO, SWEETCHILLI MAJO
F. TATAR Z ŁOSOSIA W TEMPURZE
H. HALIBUT -
zestaw 2 32szt.
U. KREWETKA W TEMPURZE, KANPYO, OGÓREK, MAJONEZ, SEZAM, TERIYAKI
F. ŁOSOŚ GRILLOWANY, SEREK, OGÓREK, TERIYAKI
F. TUŃCZYK W TEMPURZE, KANPYO, SEREK, KAWIOR
F. SAŁATKA SURIMI, SWEETCHILLI MAJO
H. WĘGORZ
DZIEŃ KOBIET
DZIEŃ KOBIET
-
Oferta specjalna
zestaw 1 32szt.
U. krewetka w tempurze, kanpyo, ogórek, majonez, teryaki, sezam
F. Dorada w panko, awokado, majonez (żółty)
F. łosoś w tempurze, serek, ogórek, por
F. Tatar z tuńczyka, awokado - w tempurze
H. Tuńczyk -
Szef kuchni poleca Oferta specjalna
zestaw 2 44szt.
U. łosoś, awokado, serek, sezam
F. halibut, oshinko, ogórek, majonez, srirach
F. Kalmar w tempurze, kanpyo, serek, kawior
F. Tatar z łososia w tempurze
F. Sałatka surimi
H. Oshinko
H. Ogórek